donderdag 19 februari 2015

Selderij-tonijn salade

Gisteren zat ik nog met een stronk bleekselderij en al vele recepten uitgeprobeerd, maar telkens weer zie ik mijn kinders me aankijken met een blik; moest die selderij er nou doorheen? Ze eten het werk op hoor, naar een tweede bord opscheppen laten ze achterwegen.

Gisteren maar eens een salade uitgeprobeerd:
- stronk bleekselderij klein gesneden
- rode ui klein gesneden
- 2 blikken tonijn
- 3 al mayo
- peterselie
- peper
- ½ bekertje crème fraîche toegevoegd, nadat Tvåan en ik hadden geproefd en volgens hen maakte dit het super lekker.

Zo lekker dat hij zijn broer en zus ging halen om ook te proeven en we besloten om nog wat meer te proeven, wat een flinke portie proeven werd en uiteindelijk heb ik een portie voor de werkende man moeten redden ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten