donderdag 1 september 2011

Geen naveltruitje

Al een aantal jaar doe ik mee aan een hardloopwedstrijd, 1 keer per jaar, omdat het gewoon leuk is. Soms lukt het me om het langer vol te houden en dan doe ik later in het jaar nog andere wedstrijden, maar dan moet ik het wel zien vol te houden in de winter om te gaan hardlopen... iets wat niet elk jaar lukt...

Terug naar de titel van dit stukje: geen naveltruitje.
Welk hardloopshirt ik aan deed, na een halve kilometer hardlopen begon het gesjor naar beneden van mijn shirt, want na 3 zwangerschappen vind ik mijn buik niet meer het tonen waard aan wildvreemden. Het getrek en goeddoen van mijn shirt koste me een hoop inspanning en de nodige frustratie.

Daar moet een oplossing voor komen: drukknoopjes!
Ik heb nu op elke hardloopbroek en hardloopshirt drukknoopjes gezet, even vastklikken en rennen maar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten