dinsdag 12 juni 2012

Ik heb de smaak te pakken.

Omdat het laatste jurkje, boven verwachting goed van onder het machien kwam, (niet helemaal tevreden, maar wel stukken beter dan mijn eerste jurk) kreeg ik al vrij snel weer zin om een nieuw jurkje te maken, dit keer geen gehannes met een rits, maar knoopjes op de schouders en ander soort zakken, nu "verstopte" zakken, want de zakken van het laatste jurk, zijn toch niet echt handen-in-je-zak zakken. Voor de afwerking heb ik nu gekozen voor een voering:

 
Vrolijk jurkje!
Voor de volgende keer: De flapjes langer maken, ze zitten nu op haar schouders en ik wilde ze eigenlijk wat meer richting de borstkas hebben, voering ietsjes langer, en de zakken groter, mijn dochter kreeg haar handjes er wel in, maar er niet weer uit, ze zaten te strak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten