zaterdag 30 december 2017

Zweedse kerstnaaisels met schoonzus

Schoonzus en ik hebben ondertussen een traditie, we gaan een dag samen naaien, zij maakt meestal een jurk voor haar dochter en voor zichzelf en ik naai tussen het helpen door rustig aan al mijn projectjes, waarbij ik allerlei stoffen mag pakken uithaar gigantische stoffenvoorraad :)

Een Regina van Solifantjes voor Trean, ze koos de stof zelf, dan had ze een nieuwjaarsjurk :)Nog een Regina van Solifantjes voor Trean, wederom heeft ze zelf de stof gekozen; een rozenjurkVoor de Zweedse kerstliedjes uitvoering door alle 5 de kleinkinderen, moest er voor Fyran een tomte pakje komen.
(We hadden een Lucia, Pepparkaksgubbe, Stjärngosse, Tomte & Tärna)
Ik gebruikte de patronen van Zonen09 een Billie en een Cisse zonder zakkenEn ik vond dit super leuke stofje, dus maakte een Zonen09 Billie raglan shirt voor Fyran :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten