donderdag 22 mei 2014

Mijn eerste eigen jurkje

Buh, mijn fijne jurkjes beginnen na 8 jaar toch echt hard te slijten en natuurlijk kun je dan in de stad niet net zulke leuke jurkjes vinden. Tijd om zelf wat te maken, ik heb nog een lap tricot liggen, een leuk patroon is zo gevonden en heb dat patroon eigenlijk meteen aangepast. Te veel rimpeltjes en losse stukjes her en der. Het rugpand is 1 geheel geworden en de wikkeljurk/rok is een gewone jurk geworden.
Ik heb mouwtjes erbij geknipt, maar de hitte zorgde ervoor dat die achterwege blijven. 
Die zelfde hitte zorgde er ook voor dat ik geen zoompjes heb gemaakt, maar alles zo onder de lock door heb gegooid, prima genoeg.


De jurk loop licht klokkend uit tot op mijn knieën en de jurk is niet zwart, goed hè!

1 opmerking:

  1. Darling, zwart is niet jouw kleur. Bruin, mosgroen, oranje en ja, deze dus! Applaus.

    BeantwoordenVerwijderen