woensdag 14 mei 2014

BeterBio week 20

Deze week gelukkig wel weer een gevuld mandje:
  • spitskool
  • broccoli
  • komatsuna/ mosterdblad
  • bataviasla
  • uien
  • rode paprika
  • komkommer
  • cherrytomaten
  • blauwe bessen
  • peren D'anjou
  • appels Elstar
  • sinaasappel Navels
Even de komatsuna / mosterdblad opzoeken:
ah, beetje pittig, vandaar de naam mosterdblad (of mosterdspinazie) Familie  van de paksoi, en geroerbakt lijkt het erop (misschien niet qua smaak, maar hoe je het gebruikt) en kan ook rauw door de stamppot.
Klinkt goed :)


en zo komen we de week weer rond:
woensdag salade :bataviasla met cherrietomaten en komkommer, en een honing-mosterd-dressing
donderdag pannenkoekendag
vrijdag asperges, vers uit Drenthe
zaterdag hete eets
zondag geroerbakte spitskool met kip
maandag broccoli met pasta
dinsdag spinazie met pasta

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen