- spitskool
- broccoli
- komatsuna/ mosterdblad
- bataviasla
- uien
- rode paprika
- komkommer
- cherrytomaten
- blauwe bessen
- peren D'anjou
- appels Elstar
- sinaasappel Navels
Even de komatsuna / mosterdblad opzoeken:
ah, beetje pittig, vandaar de naam mosterdblad (of mosterdspinazie) Familie van de paksoi, en geroerbakt lijkt het erop (misschien niet qua smaak, maar hoe je het gebruikt) en kan ook rauw door de stamppot.
Klinkt goed :)
en zo komen we de week weer rond:
woensdag salade :bataviasla met cherrietomaten en komkommer, en een honing-mosterd-dressing
donderdag pannenkoekendag
vrijdag asperges, vers uit Drenthe
zaterdag hete eets
zondag geroerbakte spitskool met kip
maandag broccoli met pasta
dinsdag spinazie met pasta
ah, beetje pittig, vandaar de naam mosterdblad (of mosterdspinazie) Familie van de paksoi, en geroerbakt lijkt het erop (misschien niet qua smaak, maar hoe je het gebruikt) en kan ook rauw door de stamppot.
Klinkt goed :)
en zo komen we de week weer rond:
woensdag salade :bataviasla met cherrietomaten en komkommer, en een honing-mosterd-dressing
donderdag pannenkoekendag
vrijdag asperges, vers uit Drenthe
zaterdag hete eets
zondag geroerbakte spitskool met kip
maandag broccoli met pasta
dinsdag spinazie met pasta
Geen opmerkingen:
Een reactie posten