![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjopRa79PbCoMHqo-TFm7i434WaZ-aUhNiBU4UobdA55WeYbh0Wu3_JhalDkaB7pamTMXpftscS6sDeTAOe1PI57bJX1fw5nDGlGOJS3Kl45YKH6DfBlEgA9jzbcd2rKe-gqzwZwegbFOo/s200/20130630_165618.jpg)
simpel sausje, alleen even bij het pannetje blijven om te blijven roeren.
50 gram boter
50 gram bloem
500 ml melk
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjwsHKolNoLmK9P1iKlIYuHucisRq4wiuNYKtW5uhZ2R8U4QGbuwzN6oBm5tQZTfbpFd23zmjvXINlZk5it4s8xOtKZyP_VyUDDZOsk9pHDTRSwpHDodgwoaQj-qirVT3dTT_Pdlr5CncU/s200/20130630_165826.jpg)
De boter in een pannetje laten smelten, de bloem erdoorheen roeren, 3 minuutjes op laag vuur al roerend gaar worden en telkens wat melk erbij roeren, daarna ongeveer 5 minten laten koken en ondertussen goed door blijven roeren.
Kaassausje gaat bijna net zo
25 gram boter
2 eetlepels bloem
300 ml melk
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgtK1q8X4Jg1nswv1Ufk_hNzjCLh5bfmY4QadrpXaIF7oQhSFnTeXCV-uw78qTqNkjj-LCluwt4oFX2V13RHpraySMjFBmyEvSH4nFmMFBDUXR8TbLjbZQ4Z970PvBD1e1ui-gmJqIuD_o/s200/20130630_170019.jpg)
150 gram kaas
bechemelsaus maken en dan na die 5 minuten koken de kaas erbij doen en roeren tot de kaas is gesmolten.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten