vrijdag 7 september 2012

Woman Cave

Mijn man is van het typen, hij programmeert een hoop en het enige wat hij nodig heeft is een zitplek en zijn laptop, hij heeft zelfs geen vaste computermeer.. In ons vorige huis had hij een werkplek en die snel ingenomen word door onze Ettan.

Ik heb iets meer nodig... dus heb ik in ons nieuwe huis de zolder gebombardeerd tot mijn woman cave. Hier kan ik heerlijk mijn projectjes laten liggen als er bijvoorbeeld gegeten of geslapen moet worden, heel fijn.

Nee geen crafting room, dat klinkt veelste zoet en in een crafting room horen naar mijn inziens geen boren, zagen, hamers enzovoort thuis. Nou vind ik woman cave niet lekker bekken, maar ik zou ook no snel niet een andere benaming kunnen verzinnen.

De stelling/boekenkasten staan er weer en zijn gevuld met boeken, mappen, lp's en zo nog meer. De pc is aangesloten en ik kan het internet weer op. Ik heb een tafel voor mijn naaimachien en ruimte om projectjes te laten liggen, het hout staat min of meer opgeruimd, de klusspullen beginnen een plekje te krijgen en gelukkig heb ik in notepad een lijst met wat waar zit in die enorme berg van verhuisdozen die nog verder uitgepakt moeten worden.

Binnenkort ga ik de zolder verder aanpassen: er moet nog wel een logeerplek gemaakt worden \o/.
Ik wil een soort van bedstee maken.

1 opmerking:

  1. Stiekem is het dus gewoon jouw Naairuimte (ook al klinkt dat wel erg ordinair ) ;P

    BeantwoordenVerwijderen