donderdag 11 juli 2013

meten is weten? aka nieuw dakraampje

Meten is weten heb ik geleerd, dus gemeten hoe hoog de caravan is, ja die kan in onze garage staan. De caravan naar binnen gereden, maar helaas een meet foutje gemaakt, het dakraampje vergeten...
Dat dakraampje zei krak en was meteen ook goed stuk.
Ik heb de caravanunit gebeld, ik heb bij caravan sloopbedrijven navraag gedaan en gevraagd, wie me wel zou kunnen helpen, maar ze konden me niet helpen, zo'n oude caravan, nee, zo'n specifiek raampje, nee helaas.

 
Dan maar zelf aan de klus, ik heb een stuk Plexiglas spul gekocht voor buiten. Heel voorzichtig de restjes losgemaakt van de caravan, de ijzeren onderdelen weer met beleid terug gevouwen en het oude raampje als leidraad gebruikt voor het nieuwe raampje. Het is bijna niet te zien op de foto, maar het is gelukt! Er zit een werkend raampje weer in het dakje van de caravan en een proefrit heeft hij al overleefd. (Dat was nog wel even mijn angst, na zoveel inzet en geklus bij de eerste rit door de wind het raampje weer kwijt/stuk)
 
 
Ja ik zie ook dat ik een ladder nodig heb om de rest van het dakje schoon te maken... 

1 opmerking: