maandag 1 juli 2013

Tijgertas kwijt

Ons manneke is afgelopen vrijdag bij het terug wandelen van school naar ons huis vergeten zijn tijgertas mee te nemen vanuit de speeltuin aan de Lindenhof, Oosterparkwijk.

Hij had hem op de rode bank gezet om lekker te kunnen spelen en toen hij met zijn beppe verder ging lopen is hij de tijgertas vergeten hem mee te nemen.
Normaal was ik vrijdags na school, de oranje bekers en broodtrommel meteen af en ruim het op, maar ivm de opa & oma dag op onze school, was beppe met de jongens naar huis gelopen.
Ik kwam er dus na een druk weekend pas gisteravond achter dat zijn tas miste, zijn beppe gebeld (gelukkig is die altijd nog tot na middernacht wakker) en die zag op haar foto's van afgelopen vrijdag dat hij de rugzak nog wel in de ene speeltuin had, maar niet meer in de andere. Ik ben nog, tevergeefs, in het holst van de nacht met een zaklantaarn gaan zoeken in de 2 speeltuinen waar ze waren geweest en in de bosjes daar omheen in de hoop hem te vinden, maar helaas.

Vanmorgen gevraagd waar hij zijn tas voor het laatst had gezien en toen zei hij na wat nadenken, met schrik in zijn ogen en een tril lipje: "Ik ben mijn tijgertas op de rode bank vergeten, heeft een dief hem nu?"
Het manneke getroost en hij heeft na zijn ontbijt een vermist poster gemaakt en hoopt dat iemand zijn tas terug komt brengen,
ik hoop met hem mee!

help je mee? retweet ajb:
PFD: poster met info en qr-code om dit bericht te kunnen retweten: http://mammalous.nl/Tijgertas.pdf

Geen opmerkingen:

Een reactie posten