zaterdag 15 maart 2014

Klittenband wat niet meer wilde klitten

Tvåan heeft klittenband schoenen, maar ondanks dat ik een kilo aan pluisjes, haren en andere zooi uit de klittenband heb geplukt, wilt het klittenband niet meer klitten. Zelf heeft hij er niet zo veel last van lijkt het, af en toe bukt hij, druk zijn klittenbandjes dicht en na 2 stappen is het al weer los.
Het is alleen lastig met rennen, dus van de week was hij zijn schoenen zat. De schoenen zelf zien er wel goed gebruikt uit, maar houden het verbazingwekkend goed uit. Ondanks de gedragen look, zijn ze, muv de klittenband nog heel, en alleen daarom nieuwe schoenen te gaan kopen, mij niet gezien. Daarnaast, als het weer zo is als afgelopen week, dan is hij toch niet uit zijn crocs te krijgen (vreselijk lelijk, maar oh zo praktisch met mijn zandbak, water en modderverslaafde kinders)

Nou heb ik een drukknoopjes tang en ben heb op elk klittenbandje drukknoopjes gemaakt:


Na de eerste schooldag met dit "nieuwe systeem" waren er al drie van de acht gesneuveld, waarschijnlijk omdat de krukknoopjes niet goed vast gedrukt konden worden met zoveel lagen. Zelf vond ik het een goede score, bijnaam van Tvåan is bambam, dus ik vermoede niet dat hij voorzichtig er mee om zou gaan. 
Geen punt, ik heb met mijn tornmesje het stukje klittenband weggesneden op de plek waar het drukknoopje moet zitten en een nieuw drukknoopje erop geknepen. 

Ze houden het ondertussen al weer een week uit :) Kind blij, mamma blij en pappa is ook heel blij, dat hij zijn portemonnee dicht kan houden, ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten