maandag 24 maart 2014

wasbare luiers in gebruik

Onze kleine man heeft thuis alleen nog maar wasbare luiers om zijn billen gehad.
Ik moet je zeggen, het is geen gedoe! Ik ben blij met de fleece inleggers, die zorgen er voor dat de luier niet vies nat tegen zijn lijf aan zit, ik moest er wel een paar bijknippen, want met die 10 die ik had liggen redde ik het niet van wasbeurt tot wasbeurt, nu dus 20 in de omloop.

Ander handigheidje is de romperverlenger, want ons manneke past prima in zijn babykleertjes, maar de rompertjes missen net even wat lengte om dat wasbare luierkontje te passen, met de romperverlenger is dat geen probleem meer.

romperverlenger


En voor mijn man tel ik hoeveel luiers er al gebruikt zijn, daar wordt hij dan weer erg blij van: 
zie voor hoeveel de zijbalk >

Geen opmerkingen:

Een reactie posten