maandag 17 februari 2014

sokbroekjes leed & inlegvellen geknipt

Ik heb een schattig sokbroekje gemaakt en mijn lockmachine verder leren kennen, oh wat kan je er toch toffe dingen mee!

Maar dat laatste stukje ging niet goed, de rond rond de buik, 7 pogingen ondernomen, 7 keer uitgehaald, arrrrrgh!! Ik heb het opgegeven, dan maar even niet afgewerkt aan die rand (het randje is een beetje gatenkaas geworden...) Ik ga binnenkort wel kijken hoe ik dit weer mooi kan maken *baal*

Nou om toch een project te kunnen afsluiten heb ik van fleece inlegvellen geknipt:


De fleece inlegvellen laten vocht door, waardoor de billetjes wat droger blijven, en houden de poep en evt gesmeerde crème uit de luier, wel zo fijn met die eerste dagen poep en later als onze kleine man aan vast voedsel begint :)

Zo en toen kon ik weer rustig slapen ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten