maandag 25 maart 2013

Stuurmoffen

Koud!

Mijn handschoenen zijn na zo'n lange winter op. Helaas voor mijn vingers is de winter nog niet op. In de winkels hangen al de biniki's, maar die houden mijn vingers toch minder goed warm dan handschoenen.
Daarom bij gebrek aan hele handschoenen heb ik een paar stuurmoffen gemaakt:

 Ook koude handen? 
Ik heb een A4tje gepakt, een hoek afgerond, op het tafelzeil gelegd en afgetekend, zeil dubbel gelegd en uitgeknipt (ik heb nu een stuk zeil zo groot als een a3, met 2 afgeronde hoeken) dit 2 keer en net zo ook uit de fleece. Het zeil en de fleece rondom vast genaaid. Daarna dubbelgevouwen en ongeveer zoals de stippellijn op de tekening dicht genaaid, met in de ronding een stuk dubbel liggend touw van een oud reclame rugzakje, zodat ik straks de opening rond mijn stuur dicht kan knopen.

2 opmerkingen: