zaterdag 9 maart 2013

Ik zoek, ik zoek...

Mijn man vertrekt zo met de kinders naar een pretparkje, wat nieuw achterbank vermaak, waar ze zelfstandig mee aan de slag kunnen is welkom.
Vanmorgen hebben mijn kinders weer heerlijk staan bedelen om mini's. Ondertuseen hebben ze al flink wat dubbelen en dat komt nu even mooi uit. Ik heb ze een lege siroopfles gegeven en daar dubbele mini's in laten doen,kinders laten inschatten of hij door de hals kan en daarna passen.
Zelf had ik ook nog wat kleine dingen liggen en samen met de mini's hebben op de foto gezet, zodat we weten wat er in de fles verstopt zit als de rijst in de fles is gedaan.
Dop goed vastgetaped, want ik zag het al voor me: alle rijst door de auto heen.
 
Ze kunnen of zoeken naar alle dingen, of elkaar de opdracht geven bv: zoek de sleutel en ze weten vast wel meer spelletjes te bedenken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten