dinsdag 1 april 2014

vergeten jungle feestje

Soms zie je dingen, maar komen ze niet echt binnen. Hopelijk iets van de hormonsters :)

Maar goed, Ettan had vandaag een feestje, wist ik, kadootje was gekocht. Lees ik voor de zoveelste keer: jungle feestje als thema en opeens bedenk ik me dat hij misschien wel verkleed mag komen.
Dat wordt een klus voor "SuperMamma": dus hop op de fiets, op naar de stofjes, stofje scoren en snel weer naar huis. Geen tijd voor ingewikkelde fantastische pakjes, maar snel het zsazsazsilet op de achterzijde uitgetekend. (Hoera dat ik mijn patronen zo goed opberg!) En als een razende de lijntjes volgen met mijn lockmachine. Binnen 45 minuten, inclusief fietsen had ik dit klaarliggen voor vanmiddag:


Op het schoolplein Ettan zijn hesje in zijn binnenzak gestopt, en na het feestje kwam hij vrolijk binnen, zijn hestje nog steeds aan, want hij was zo mooi. Later had hij hem over zijn pyjama aangetrokken en kwam hij met allerlei momenten aan, waar hij met dit hesje de blits zou kunnen maken! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten