donderdag 17 april 2014

Nemo

Kinders hebben een vrije dag en ik zit te balen; wat gaan we doen?
We hebben een museumkaart en dus ging ik zoeken op de site, bléh waarom is er niet gewoon een Nemo hier in de buurt, daar had ik nou zin in! Ik zeg het hardop en Ettan vraagt me waarom gaan we niet naar Amsterdam, naar Nemo? Ja waarom niet?
Een vriendin heeft nog kaartjes voor de trein, een dagretour die ik kan gebruiken. Ondertussen zijn de kinders als een razende hun tas aan het vullen met eten, drinken en vermaak voor in de trein en binnen het uur zijn we onderweg, naar Amsterdam, naar NEMO
Dikke pret in de trein en alle kinders glimmen, want ze vinden het zo stoer dat we gewoon gegaan zijn :) Het mooie is dat Nemo te zien is vanuit de trein, wat de entree in A'dam leuk maakte en ik 3 stuiterende kinders. Gelukkig blijven ze bij me, maar het liefst waren ze de deuren uitgeknald en in recordtempo naar Nemo gerend.

Nemo was natuurlijk overweldigend fantastisch, zoveel te zien, zo veel te doen, ik heb ze laten rondstuiteren en toen het is nieuw er een beetje af was, konden ze echt genieten en dingen ontdekken en bekijken.

Boven in het museum hebben we heerlijk frietjes gegeten en terwijl ik nog even mijn rust nam met mijn 4 weken baby, lang leve de draagdoek. Ontdekte de kinders nog even het dakterras voor we weer de reis naar huis zouden maken.
Thuis waren de kinders in bed nog steeds aan het glimmen, wat een gave dag hè mam!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten