vrijdag 4 april 2014

Wie is de chef?

Als ik mee zou doen aan wie is de chef, zou ik vast niet als chef gekozen worden, wat betreft mijn kookkunsten. Niet dat ik niet kan koken, iedereen is dik tevreden, maar om mijn kookkunsten chef-waardig te noemen, nee, dat ook weer niet :)
Maar als je naar mijn armen en handen zou kijken, tenminste de keren dat ik het programma keek hoorde ik mensen daar wel op letten, keukenverwondingen aan armen en handen:


Rechts is de ovenschaal van woensdag linksonder de pannenkoekenpan van gisteren...

Ik heb mijn EHBO diploma gehaald, dus weet goed wat ik moet doen, maar weten en doen zijn twee verschillende dingen. Alsof ik 10 minuten mijn arm kan gaan staan koelen, terwijl er pannen op het vuur staan en er 4 kinders hier rondrennen/ mijn aandacht 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten