dinsdag 24 juni 2014

Prinsessenjurk

schoolfeest met als thema sprookjes, mijn jongens zijn tevreden met hun riddercape en drakencape, maar dochterlief wil prinses zijn, ieks, ze heeft helemaal geen prinsessenjurk, dus 5 meter tule gehaald in 5 verschillende kleuren roze en op zolder lag nog een meter glimmende roze stof, het zsazsa patroon er weer bij gepakt en de bovenkant gemaakt, van de rest van de stof een onderrok gemaakt die ik vast heb gemaakt aan het bovenstukje


en de meters tule in repen geknipt elke reep met een lusje achter het lint en dan het uiteindes van de tule door de lus halen en straktrekken om het lint en dat heel vaak, puf.


Het lint met de tule op meerdere plekken met een lusje vastgezet op de "grens" van bovenstuk en onderrok, zodat ik die morgen ochtend nog even goed kan sjorren rond mijn dochters lijfje.

Ik mag hopen dat ze hem mooi vind, gaaaap, ik kruip mijn bed in en droom waarschijnlijk vannacht van nog meer tule ;)

1 opmerking:

  1. Ik weet zeker dat ze hem geweldig vond..... Ik vind het in ieder geval supergaaf
    Groeten, Jannie

    BeantwoordenVerwijderen