donderdag 12 juni 2014

Bloemenjurkje

laatst mijn eerste jurkje gemaakt, vandaag de andere lap tricot, die ik hier nog had liggen, gepakt en nog een jurkje gemaakt, zelfde patroon, maar nu maatje 34 ipv 36 uitgeknipt. De andere zat niet overal even mooi/ te ruim en dat terwijl ik eigenlijk een 40 of 38 wilde knippen, (ja hallo ik ben 1,68cm lang en weeg 71,5 kg, ruim 10kg meer dan voor de zwangerschap...) voor mijn eerste jurkje heb ik, per ongeluk, op de auto piloot 36 begonnen te knippen (met daarna de gedachte gelukkig rekt tricot) Dus ben een beetje in de war nu, want ik heb nu dus mijn nieuwe jurkje aan, wat ik in maat 34 heb geknipt, iets klopt hier niet... maar mij hoor je niet zeuren hoor, alleen een beetje confuust ;)

Nou ja deze keer wel een strook tussen het bovenstuk en rok gezet en de rok heb ik aan de onderkant per kwart rok 40 cm meer gegeven, zodat de onderkant lekker zwiert :)Nou zonnetje lekker blijven schijnen, dan hoef ik pas in het najaar jurkjes te maken met mouw \o/

Ik zal eens gaan kijken naar bruin, mosgroen en oranje tricootjes: whoot whoot meer jurkjes maken :)

2 opmerkingen: