donderdag 5 juni 2014

Zonnebril hoesje

Zomaar vandaag 2 keer de kans gehad om achter mijn naaimachine te zitten! 
Vanmiddag mijn ringsling gemaakt en vanavond door de regenbui naar musjes gefietst om daar een naaiworkshop te volgen. Ik had mijzelf aangemeld, vooral voor de gezelligheid en natuurlijk leer ik er altijd wel wat :) 
We hebben een zonnebril hoesje gemaakt, voor het eerst met fiberfill gewerkt. Werkte niet zo rottig als ik had gedacht, maar 1 keer last van het spul gehad, toen het mijn zicht ontnam bij het cm lijntje volgen, maar voor de rest prima spul. Het leuke was dat we aan tafel zaten met mensen die voor het eerst wat maakte en ervaren naaisters en we allemaal op het zelfde tempo het zakje in elkaar hebben gezet.

De zonnebril hoesjes van mij (middelste) en de andere "leerlingen" 

1 opmerking:

  1. Leuk, hoor, die zonnebriletui. En met fiberfill werken vind ik ook goed te doen. Het wordt er zo lekker "wattig" van, hè ;-)
    Groetjes, Jannie

    BeantwoordenVerwijderen