maandag 18 februari 2013

Fiets verbouwd

Mijn fiets had nog een kinderzitje voor, maar Trean wilde daar niet meer in.
Het kinderzitje omgeruild voor een kinderzadeltje.:

 
Maar nu miste ik mijn "mand" (ik gebruikte het zitje om tassen in te zetten als er geen kindje in zat) Om dat op te lossen heb ik mijn transportrekje weer van stal gehaald.
Maar dan wilde ik er ook een mooie bak voor zodat een tas er niet af kon vallen, want aan alleen een rekje heb je, vind ik, eigenlijk ok niets. Dus van de schutting restjes een mooie bak gemaakt, helaas is de bak erg zwaar geworden, dus dan toch maar dat kratje er op wat ik nog had staan.

Nu nog verzinnen wat ik met deze bak ga doen.
 
Het stuur verwisselen was trouwens een hele uitdaging. Die handvaten zitten goed vast. Gelukkig was een vriendin van me er en die heeft de priem tussen handvat en stuur gestopt en dan wat olie erbij gegooid, ze gleden er zo vanaf. Handvaten goed schoongemaakt met afwasmiddel en even in warm water laten staan, zo waren ze weer gemakkelijk er terug op te doen en toen ze afgekoeld waren zaten ze weer muurvast, wel zo veilig.

2 opmerkingen:

  1. Anoniem2/18/2013

    Klepzitting erop maken dan heb je een tuin opbergbankje voor de kids xx annelies.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. de echte moeder Harley Davidson!

    BeantwoordenVerwijderen