ingrediënten voor de eierkoeken:
2 eieren
80 gr suiker
80 gr bloem
1 zakje vanillesuiker
Origineel moet je de eieren en de suiker in 10 minuten luchtig kloppen, en dan de bloem er voorzichtig doorheen mengen.
Ongeduldige ik had alle ingrediënten allang in het machien gegooid en was al aan het mengen, toen ik las dat de bloem er nog niet bij moest...
Ondertussen de oven op 200 °C voorverwarmd, het machien 10 minuten laten kloppen.
Met 2 lepels maakte ik hoopjes op het bakpapier, 9 per bakplaat.
10 minuten in de oven.
Ondertussen heb ik ook al eens de eierkoeken gemaakt zoals het volgens het recept hoort, het verschil: als je het recept volgt krijg je natuurlijk eierkoeken, als je ongeduldig bent zoals ik dan krijg je brosse eierkoeken, ook heel lekker :)
Je kunt ook eierkoeken maken in cakevormpjes:
Geen opmerkingen:
Een reactie posten