vrijdag 22 februari 2013

Vindaloooooeh!

Normaal is het de eerste zaterdag van de maand hete eets, groepje vrienden kookt om de beurt een knetter heet gerecht. Gelukkig wordt er ook voor de laffe eters iets gemaakt. Ik kan dus onder het genot van een heerlijke hap laffe eets toekijken hoe om mij heen de zweetdruppels over de gezichten beginnen te lopen, het gesnuif van de loopneuzen te horen is met af en toe een hikje tussendoor. De een wordt er heel rustig van en eet gestaagd door, bang dat als de toevoer van eten stopt de hitte in het lijf niet te overzien is, de ander kwebbelt alsof zijn leven er vanaf hangt.
De eerste zaterdag van februari kon niemand, dus hebben we het 2 weken verzet. Helaas voor een vriendin was ze ziek dat weekend en ze vermoed dat er een vloek op "mijn man zijn" Vindaloo rust, want telkens als mijn man aan de beurt is om voor hete eets te zorgen en ik Vindaloo maak, kan zij niet meeeten.
Vandaag ga ik dus speciaal voor haar Vindaloo maken:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten