maandag 8 april 2013

Scrubben DIY

Maandag, de meest rustige dag  van de week, ik hoef nog niet zoveel, ik heb immers nog een hele week voor me, mijn man naar het werk, mijn mannetjes naar school, dametje slaapt tussen 11 en half 2, dus tijd, na een gezellig druk weekend, voor mijzelf.

Tijd om mijn rapunzelhaar te wassen (oh ja daarom hebben moeders zo vaak een kort kapsel) en meer van dat soort douche rituelen

Voor mijn scrub moment neem een kommetje met daarin een kopje suiker en de olijfolie mee naar de douche (ik laat de spulletjes buiten de douchestukje staan, anders smelt mijn suiker natuurlijk al met al dat water), als ik toe aan het srubben meng ik in het kommetje de suiker met wat olijfolie of babyolie en scrubben maar: zalig zacht huidje.
Ik gebruik suiker omdat van zout mijn huid uitdroogt.


 
Oh mijn dochter denkt trouwens dat wij thuis zijn/ altijd vrij zijn omdat wij meisjes zijn, want pappa werkt, de jongens werken op school, de beide opa's werken en wij zijn thuis, en de oma's zijn thuis. Dus jongens werken, meisjes zijn vrij, zo gaat dat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten