zaterdag 1 juni 2013

Draagdoek voor mijn schoonzus

Vandaag eindelijk weer eens achter het naaimachine gezeten, mijn kleine broer wordt pappa en ik heb aan mijn schoonzus gevraagd of ze ook een draagdoek wilt gaan gebruiken en of ze die dan al heeft.
Ze wilde er wel een en ik mocht hem wel maken, dus op mijn zoldertje een flinke lap opgezocht in een kleur die ze wel leuk vind.
Bij mijn eigen draagdoek heb ik de randen met een simpel zigzagsteek "afgewerkt", met het idee, dat maak ik later wel mooi, tot op heden is dat nog niet gebeurd...
Maar ja een cadeautje moet natuurlijk wel helemaal af zijn, de rand omzomen kost teveel stof, dus dat wordt een biaisbandje langs de rand. Alleen is mijn eigen blauwe rolletje bijna op, dus dan maar zelf biaisband gemaakt. Nog een labeltje in het midden genaaid, zodat het midden makkelijk te vinden is, mooi opvouwen en mijn naai-honger is weer even gestild na al deze meters!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten