woensdag 26 juni 2013

Nierdag

12 jaar geleden ging ik naar het ziekenhuis, samen met mijn zieke mams, want die dag, 26 juni 2001 hadden wij onze operatie. Mijn mams kreeg mijn nier
Gelukkig ging de operatie goed, ben ik alleen een 15 cm lang litteken rijker & mijn moeder die een imposante hoeveelheid pillen moet innemen, maar we kunnen nu 12 jaar later gezellig samen een taartje eten om dat te vieren!

Ondanks dat ik vind het niet meer dan gewoon dat ik dat gedaan heb, want iedereen zou dat doen, lijkt mij. Gelukkig heb ik er zelf ook nooit last van die operatie gehad, zelfs niet tijdens mijn zwangerschappen (was toen het enige minpunt bij de beslissing; ik zou verhoogde kans hebben op zwangerschapsvergiftiging) vind ik ook wel bijzonder dat zo'n operatie kan en lukt en daar ben ik heel dankbaar voor, want anders had mijn moeder misschien nooit haar kleinkinderen gezien.
 

Mijn buik februari 2010

Geen opmerkingen:

Een reactie posten