woensdag 19 juni 2013

beloof is beloofd aka uitnodiging met slingers genaaid

Wat hebben die kinders van mij toch een goed geheugen...
In oktober zijn de oudste twee mannekes jarig, maar het kwam er toen niet van om een feestje te geven, dus ik beloofde dat we dit schooljaar nog een feestje zullen organiseren.
Dus niet zo heel lang geleden kwam mijn oudste gezellig bij me staan ik kreeg een dikke knuffel en in zijn te blije blik zag ik al dat hij iets van me wilde, je kent die blik vast wel. Mam, weet je nog (ja ja ik had gelijk die blik) jij had toch gezegd dat jij nog een feestje zou regelen, een verjaardqagsfeestje, DIT schooljaar en volgens juf is het schooljaar al bijna voorbij.
Tja beloofd is beloofd, dus snel een datum geprikt, naar zolder gespurt en van restjes stof (misschien herken je ze wel) vlaggetjes met gouddraad genaaid op een stukje A5 karton. Datum en tijd vermeld, en op de fiets gesprongen met de drie kinders en een rondje stad gedaan om ze allemaal te bezorgen.

 
Nu nog gaan bedenken wat we op het feestje gaan doen 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten