zaterdag 22 juni 2013

Stofschaar ketting

Om te voorkomen dat ik morgen de hele tijd op zoek ben naar mijn stofscharen; heb ik een ketting gemaakt
In het oranje met witte stippen kettinggedeelte zit een elastiek, de tunnel is ongeveer zo lang als mijn eigen "spanwijdte", dus ongeveer 1,65m en het elastiek erin kan ook zover uitrekken. Hij is zo ver uit te rekken, zodat de ketting nooit een belemmering kan zijn bij het knippen, want ik knip best wel eens tot mijn armen gestrekt zijn.
De blauwe stukjes veter kan ik met drukknoopjes vast maken aan de ketting, zodat ik mijn stofscharen niet permanent aan de ketting hoef te leggen. Mijn kleine schaartje heeft een apart stukje veter, zo hangt hij niet in de weg als ik met de grote aan de slag ben en andersom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten