vrijdag 11 oktober 2013

Ik hou niet van Jazz

Mijn man luistert graag naar Jazz, door de jaren heen vind ik het al minder gruwelijk, als het maar niet te experimenteel is trek ik het wel.
Laatst had mijn man 's ochtends radio 6 aan laten staan, het irriteerde me niet dus heb ik zelf niet uit gezet. Op een gegeven moment zat een dj te vertellen over de schoenen die ze droeg tijdens de uitzending, ze was de schoenen aan het inlopen voor de bruiloft die ze binnenkort van een vriendin had. De schoenen deden goed zeer, maar ze wilde ze graag aan naar de bruiloft omdat ze er leuk uit wilde zien. Ze was benieuwd of de luisteraars ook wel eens iets hadden gedaan wat ze normaal niet zouden doen om indruk te maken.
Ik moest meteen aan het verhaal van een vriendin denken, die heeft tijden lang koffie gedronken om maar gezellig op de bank te kunnen zitten van een jongen. Toen het na een tijdje aan was heeft e verteld dat ze koffie te gruwelijk voor woorden vind en heeft nooit meer koffie gedronken, nu vele jaren later zijn ze gelukkig getrouwd en hebben 2 lieve dochters. Ik heb dat gemaild naar het radiostation en niet veel later ging mijn telefoon, gezellig gesprek gehad over mijn verhaal en daarna moest ik wachten, er stonden nog meer mensen in de wacht en de computer zou een van ons in de uitzending laten. Ik geduldig luisteren, de radio stond uit, maar via de telefoon kon ik de uitzending volgen. Ik hoorde de dj weer, die zei dat ze iemand aan de telefoon had, ik wacht, hoor ik mijn naam, oh ik, Ja hallo, verhaal verteld, nee ik hou niet van Jazz, mijn man had de radio aan laten staan, hij is de Jazz fan hier in huis. Kaartjes voor een concert, leuk, mijn  man gaat, oké ik beloof mee te gaan, dank je wel, Houdoe!
Had ik zomaar 2 kaartjes gewonnen voor een concert van Gregory Porter, en zijn nieuwste cd krijg ik opgestuurd om al lekker te kunnen luisteren. Meteen mijn man verteld, die vond het fantastisch, super leuk.
Ik hou niet van Jazz, maar goed toen de cd binnenkwam heeft mijn man hem natuurlijk opgezet en wonder boven wonder, ik vind het leuk! Ik heb de cd zelfs al opgezet terwijl mijn man er nog geeneens is, dus ik kijk zeker niet meer op tegen het concert binnenkort, de oppas is geregeld.

1 opmerking:

  1. Super verhaal!! Schitterend.
    En, wat grappig dat je het wel leuk vindt. Ik hoor de verhalen nog wel over het concert..

    BeantwoordenVerwijderen