maandag 7 oktober 2013

Kadootje voor mijn man

We waren op een tijd geleden op een bruiloft waar 's avonds door de vrienden een tuinhaard gemaakt van een gasfles werd aangeboden, natuurlijk werd hij meteen uitgeprobeerd en mijn man vond het een pracht ding. (We hebben wel een vuurkorf, maar dat is het 'm toch net niet...)
Ik daarna op marktplaats en het internet gezocht en ook wel gevonden, maar allemaal niet hier in de buurt en redelijk aan de prijs.

Tijdens de dinsdag Haak & Naai zat ik de houthaard te bekijken die daar in de ruimte staat, zelfgemaakt, dus vroeg ik aan de eigenaar of hij misschien geïnteresseerd zou zijn om voor ons een tuinhaard te maken van een oude gastank, nou ja dat zou kunnen, maar dat is meer iets voor zijn zoon, die zou hij wel even polsen.
Nog geen week later showden ze dit exemplaar:

geen paniek, als hij aan gaat staat hij midden op het terras :)

Super de puper, hij werd ook nog eens thuis afgeleverd en 's avonds zat mijn man met een brede grijns lekker fikkie te stoken in onze tuin!

1 opmerking:

  1. Hij is echt super geworden!!! Ik snap het wel dat je man hiermee wil spelen :)

    BeantwoordenVerwijderen