maandag 6 januari 2014

Fyran week 31

De laatste weken beginnen, tenminste zoo voelt het voor mij, Ettan kwam al met 32w1d, Tvåan met 37w3d en Trean met 39w6d. Ik ga er niet uit dat er een stijgende lijn is in hoelang de Fyran in mijn buik wil blijven zitten...
Vrijdag heb ik mjn geboorteplan besproken, geboorteplan?? Dat is nieuw voor mij, maar goed we hebben onze wensen uitgesproken en waar kan wordt er rekening me gehouden. Trouwens niet hele rare wensen, meer mijn verwachtingen, zoals dat ik bij de andere 3 enorme bewegingsdrang had en of daar wel ruimte voor is in het ziekenhuis, voor de rest hoop ik op een net zo goed te behappen en snelle bevalling :)
Fyran heeft tot nu toe heerlijk met zijn koppie naar beneden gelegen, ik voelde zijn kriebelvingertjes onder in mijn buik en zijn stampvoetjes boven, maar in de nacht van donderdag op vrijdag voelde ik opeens zijn kriebel handjes boven en zijn stampvoetjes beneden. Ja de verloskundige voelde het ook, het ventje ligt in met zijn koppie boven en billen beneden, maar gelukkig genoeg ruimte en tijd om nog te draaien.
Verder sinds vorige week last van maagzuur, slapenloze nachten en mijn nestaldrang begint te komen.
Nog een paar weken en dan kan hij er al zijn :)

Zo en nu naar zolder dozen uitzoeken

1 opmerking:

  1. Oeh, hou hem nog maar even binnen... Ik dacht gister nog aan je, hoe zou het gaan..
    Knuffel, Nana

    BeantwoordenVerwijderen