donderdag 9 januari 2014

Nesteldrang

Opeens heb ik er zomaar last van: nesteldrang.

Heel vervelend, want dan is mijn man waarschijnlijk de dupe :) 
Want opeens wil ik plintjes overal en we hebben nog steeds een betonnen vloer op de overloop boven, de trap en de deuren moeten nog geschilderd worden en het liefst wil ik dat NU af hebben!
Onzin natuurlijk we wonen hier al een flinke tijd en het heeft me nooit gestoord dat die "kleine" klusjes die zijn blijven liggen na de verhuizing, maar toch opeens moet het hele huis af. Oh en ik wil ook nog een werkplank bij de wasmachine en er moet een extra lampje worden opgehangen in de badkamer enz. enz.

Ik heb allemaal dozen op zolder doorgeploegd opzoek naar maatje 50/56 kleertjes, oh ja ik had natuurlijk veel spul weggegeven aan de crèche, want ik dacht toen: die 4e komt er toch nooit...
Gelukkig wel een doos vol kleertjes waar ik geen afstand van kon doen toen, dus de eerste dagen moet gaan lukken, maar ik voorzie nu al een tekort, binnenkort maar eens op Krijg de Kleertjes kijken voor kledingpakketjes :)

Waarschijnlijk heeft het met vandaag te maken, vandaag ben ik 31 weken en 2 dagen zwanger, net zolang als bij Ettan toen mijn vliezen braken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten