Mijn man had heel enthousiast bleekselderij ingeslagen, want er moesten bloody mary's worden gedronken, dus nu ligt er een hoeveelheid bleekselderij en in de voorraadkast pakken met tomatensap :s
Even wat bleekselderij wegwerken:
- 1,2 kg aardappels
- kleine selderijknol
- 4 stengels bleekselderij
- 100 gram kaas
- snufje komijn (of ipv kaas, komijnkaas)
- 1 eetlepel grove mosterd
- klont boter
- 2 dl melk
Aardappels en knolselderij kleinsnijden en in de pan, koken tot ze gaar zijn, in een apart pannetje de klein gesneden bleekselderij 10 minuten koken. Kaas raspen of kleinsnijden, melk warm maken.
Als de aardappels en knolselderij gaar zijn, ze fijnstampen met de boter en melk. Kaas, komijn, mosterd en de bleekselderij erdoor heen roeren.
Kinders hebben extra opgeschept, dus het smaakte goed :)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten