zaterdag 30 november 2013

Ovenschotel chinese kool en kastanje champignons

Ovenschotel chinese kool en kastanje champignons:

  • 1 chinese kool 
  • 250 gram kastanjechampignons 
  • 100 gram magere yoghurt 
  • 1 eetlepel crème fraîche 
  • 2 eieren 
  • verse nootmuskaat 
  • kerriepoeder 
  • 100 gram geraspte pittige kaas 
  • (peper en zout)


  • Oven voorverwarmen op 200°C. Chinese kool klein snijden en daarna even koken. Kastanje champignons schoon borstelen, snijden en even bakken.
    In een ingevette ovenschaal de uitgelekte chinese kool, daar boven op de gebakken kastanje champignons. Sausje maken van de magere yoghurt, crème fraîche, eieren, nootmuskaat, kerriepoeder, (peper & zout) dit sausje over de groente uitgieten, geraspte kaas erover en 20 minuten in de oven.
    Wij hebben dit gegeten met aardappels.

    Mijn man houdt niet van zout, dus wij eten altijd zoutloos, maar dit keer miste hij wel zout...

    Geen opmerkingen:

    Een reactie plaatsen